每日智慧,8月17日

Giving up is not an option because it is a brief life.
放弃不是一个选择,因为这是个短暂的生命。

每日智慧,8月17日

Giving up is not an option because it is a brief life.

Sadhguru

放弃不是一个选择,因为这是个短暂的生命。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210817/

(6)
上一篇 8月 16, 2021 11:23 下午
下一篇 8月 17, 2021 11:45 下午

相关推荐

  • 每日智慧,6月18日

    Lifestyle is a consequence of the times we live in – life is the real thing.
    生活方式是我们所处时代的产物——生命才是真实的东西。

    6月 18, 2021
  • 每日智慧,9月10日

    Ganapati is a sage, a scholar, and a symbol of intellect, wisdom, and imagination. Greetings on Vinayak Chaturthi.
    Ganapati(Shiva之子,在印度文化中被称为清除障碍者)是一位圣人、一位学者,一个才智、智慧和想象力的象征。在Vinayak Chaturthi——“Ganapati降临节”的祝福。

    9月 10, 2021
  • 每日智慧,6月16日

    You do not have to ‘raise’ children. You have to give them space, love, and support to grow. Every human being is capable of a unique possibility.
    你不需要“抚养”孩子。你需要给他们成长的空间、爱和支持。每个人都有能力成为一个独特的可能性。

    6月 16, 2022
  • 每日智慧,5月23日

    People are successful not necessarily because they work hard. They just do it the way it works.
    人们取得成功不一定是因为他们工作努力。他们只是用了奏效的方式做事。

    5月 23, 2021
  • 每日智慧,12月30日(今天是断食日)

    If you try to squeeze joy out of people, only pain will come.
    如果你试图从人们身上榨取快乐,便只有痛苦会到来。

    12月 30, 2021
  • 每日智慧,9月2日

    Your very body is Earth. Let us walk gently and sensibly upon this planet.
    你的身体就是土壤。让我们温柔和理智地走在这个星球上。

    9月 2, 2022

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部