每日智慧,8月9日

The mind should be fluid – only then shall it be a flow of Intelligence.
头脑应当是流动的——只有这样它才会是智慧的流动。

每日智慧,8月9日

The mind should be fluid – only then shall it be a flow of Intelligence.

Sadhguru

头脑应当是流动的——只有这样它才会是智慧的流动。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210809/

(8)
上一篇 8月 8, 2021 8:38 上午
下一篇 8月 10, 2021 8:29 上午

相关推荐

  • 每日智慧,10月7日

    The best way to approach Navratri is in a spirit of celebration. This is the secret of life: to be non-serious but absolutely involved.
    对待Navratri(九夜节)的最好方式是以庆祝的精神。这就是生命的秘密:不较真但绝对投入。

    10月 7, 2021
  • 每日智慧,5月28日

    If you operate out of the straitjacket of logic, you remain a clown in the circus of life.
    如果你在逻辑的束缚下运作,你就仍是生活马戏团里的小丑。

    5月 28, 2021
  • 每日智慧,9月9日

    This body is a machine that gets better with use.
    这个身体是一部越用越好的机器。

    9月 9, 2021
  • 每日智慧,6月7日

    A fundamental flaw in human nature is we try to enshrine our differences without being aware of the essential unity of existence.
    人类天性中的一个基本缺陷是,我们试图把我们的差异奉若神明,而没有意识到存在的本质上的统一性。

    6月 7, 2022
  • 每日智慧,12月18日

    If you have a Global identity, your intellect will function for everyone’s wellbeing. You will not act out of individual ambition but out of a larger vision for everything.
    如果你的身份认同是全球性的,你的才智就会为每个人的幸福而运作。你的行动就不会出于个人抱负,而是源于更大的愿景。

    12月 18, 2020
  • 每日智慧,1月20日

    It is best to keep account of your own growth every day. Are you getting better, more joyful, and more sensible.
    最好把你自己每天的成长记录下来。你有没有变得更好、更快乐、更明智。

    1月 20, 2022

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部