每日智慧,7月10日

Being in the process of Yoga means putting your life on fast-forward.
存在于瑜伽的过程中意味着把你的生命放到快进上。

每日智慧,7月10日

Being in the process of Yoga means putting your life on fast-forward.

Sadhguru

处于瑜伽的进程意味着让你的生命进入快进模式。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210710/

(2)
上一篇 7月 10, 2021 10:12 上午
下一篇 7月 11, 2021 10:53 上午

相关推荐

  • 每日智慧,5月31日

    Do not hold back your love, your joy, and your exuberance. Only what you give becomes your quality, not what you hold back.
    不要保留你的爱、你的喜悦和你的活力。只有你所给出的会成为你的品质,而不是你所保留的。

    5月 31, 2021
  • 每日智慧,12月18日(今天是满月日)

    Whether it is your body, your mind, or your life energies ‒ the more you use them, the better they get.
    无论是你的身体、你的头脑、还是你的生命能量——你越多地使用它们,它们就会变得越好。

    12月 18, 2021
  • 每日智慧,1月6日

    Love is not a transaction but a burning flame within you. When it burns the core of who you are, it is liberating.
    爱不是交易,而是你内在燃烧的火焰。当它燃及你所是的核心时,它就让你解脱。

    每日智慧 1月 6, 2021
  • 每日智慧,3月25日

    Do not worry about your future.
    Do your present well, and the future will blossom.
    不要担忧你的未来。
    做好你的现在,未来自会绽放。

    3月 26, 2022
  • 每日智慧,5月7日

    Raising the bar of attention is more important than information. With enhanced attention, you ultimately become Consciousness.
    提高注意力的水平比信息更重要。随着注意力的增强,你最终会成为意识。

    5月 7, 2022
  • 每日智慧,4月16日(今天是满月日)

    On full moon nights, there is a heightened level of energy within and without. And there are ways to harness this energy towards health, blissfulness, and success.
    在满月夜,内在和外在都有一种更高水平的能量。有一些方法可以利用这种能量来获得健康、幸福和成功。

    4月 16, 2022

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部