每日智慧,3月19日

If you drop this calculation ‘What can I get?’ in your life, you will become boundless and absolutely compassionate.
如果你在生命中放下“我能得到什么?”这个算计,你将变得无限和绝对的慈悲。

每日智慧,3月19日

If you drop this calculation‘What can I get?’ in your life, you will become boundless and absolutely compassionate.

Sadhguru

如果你在生命中放下“我能得到什么?”这个算计,你将变得无限和绝对的慈悲。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210319/

(6)
上一篇 3月 18, 2021 5:54 下午
下一篇 3月 19, 2021 5:34 下午

相关推荐

  • 每日智慧,7月29日

    If you dissolve your personality, your presence becomes very powerful – this is the essence of spiritual sadhana.
    如果你消融了你的个性,你的存在就会变得非常强大——这就是灵性练习的本质。

    7月 29, 2022
  • 每日智慧,7月11日

    Human population has multiplied irresponsibly in the last hundred years. Where there is no space, there is more friction.
    在过去的一百年里,人口不负责任地成倍增长。在没有空间的地方,就有更多摩擦。

    7月 11, 2022
  • 每日智慧,11月26日

    Goodness is an assumed position. Joy is a real experience.
    良善是一种假定的立场。喜悦是一种真实的体验。

    11月 26, 2021
  • 每日智慧,3月24日

    Whatever you do, just do it well.
    无论你做什么,就只是把它做好。

    3月 24, 2022
  • 每日智慧,9月19日

    The Divine is not of heavenly origin but of Human evolution.
    神圣不是来自天堂,而是来自人类的进化。

    9月 19, 2022
  • 每日智慧,9月11日

    If there is no risk of failure, there can be no success.
    如果没有失败的风险,就不可能有成功。

    9月 11, 2021

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部