每日智慧,10月14日

生命中真正重要的是体验的深刻度和行动所产生的影响。

萨古鲁每日智慧

All that truly matters in life is profoundness of experience and impact of activity.

Sadhguru

生命中真正重要的是体验的深刻度和行动所产生的影响。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20101014/

(1)
上一篇 10月 13, 2020 9:36 下午
下一篇 10月 14, 2020 8:33 下午

相关推荐

  • 每日智慧,9月11日

    If you do not have a mad heart, you will die of a constipated life.
    如果你没有一颗疯狂的心,你的生命会因堵塞而死。

    9月 11, 2022
  • 每日智慧,3月31日

    Spirituality does not mean becoming barren. Only a person who is full of life and joy can be truly free.
    灵性不意味着变得贫瘠。只有充满生命力和喜悦的人才能真正自由。

    3月 31, 2021
  • 每日智慧,7月28日 (今天是新月日)

    Learning to treat nature sensibly and gently is not just for the wellbeing of nature – it is for our own wellbeing.
    学会明智而温柔地对待自然不仅仅是为了自然的福祉——这也是为了我们自己的福祉。

    7月 28, 2022
  • 每日智慧,6月20日

    Essentially, you are life. If life is happening in a spectacular way within you – that is ultimate success.
    本质上,你是生命。如果生命在你内在以一种蔚为壮观的方式发生——那就是终极的成功。

    6月 20, 2022
  • 每日智慧,10月19日

    Learning per se is always liberating. What is frustrating is when it is imposed.
    学习本身向来是令人解放的。令人沮丧的只是当它被强加的时候。

    10月 19, 2021
  • 每日智慧,6月1日

    If you really want your child to blossom, you need to first transform yourself into a loving, joyful, and peaceful being.
    如果你真的想要你的孩子绽放,你首先要把自己转变成一个有爱、喜悦、平和的存在。

    6月 2, 2022

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部