每日智慧,2月21日

Words and meanings exist only in human minds – Sound has an Existential Presence.
词语和意义只存在于人的头脑中——而声音拥有一种切实的存在。

每日智慧,2月21日

Words and meanings exist only in human minds – Sound has an Existential Presence.

Sadhguru

词语和意义只存在于人的头脑中——而声音拥有一种切实的存在。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210221/

(1)
上一篇 21 2 月, 2021 12:45 下午
下一篇 21 2 月, 2021 11:23 下午

相关推荐

  • 每日智慧,11月15日

    If you want to get involved but not entangled, volunteering is a powerful tool. You should make use of it, to make activity a tool for your liberation.
    如果你想投入但不纠缠,做志愿者是一个有力的工具。你应该利用它,让活动成为你解脱的工具。

    15 11 月, 2020
  • 每日智慧,11月26日

    If you look at life just the way it is, you shall be overwhelmed by its sheer magnitude.
    如果你照生命的本来面目去看待它,你会被它的宏大所淹没。

    26 11 月, 2020
  • 每日智慧,10月17日

    When there is so much wealth in the world, poverty is a crime against humanity.
    当世界上有如此多的财富时,贫穷就是对人类的犯罪。

    17 10 月, 2020
  • 每日智慧,9月25日 (今天是断食日)

    If your Body and Mind take instructions from you, being Healthy, Peaceful, and Joyful is not only a possibility – it is a natural consequence.
    如果你的身体和头脑听从你的指挥,那么健康、平和与喜悦就不仅仅是一种可能性,而是一种自然而然的结果。

    25 9 月, 2023
  • 每日智慧,8月21日

    Every other creature on the planet is eco-friendly. Only we human beings need to learn to live consciously.
    地球上的其他每一种生物都是生态友好的。只有我们人类需要学习有意识地生活。

    21 8 月, 2022
  • 每日智慧,9月21日 (今天是断食日)

    If we cannot keep our minds peaceful, how can the world be peaceful. The world outside is a reflection of the human mind.
    如果我们不能让我们的头脑平和,这个世界怎么能平和。外部世界是人类头脑的反映。

    21 9 月, 2022

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注

分享本页
返回顶部