每日智慧,2月21日

Words and meanings exist only in human minds – Sound has an Existential Presence.
词语和意义只存在于人的头脑中——而声音拥有一种切实的存在。

每日智慧,2月21日

Words and meanings exist only in human minds – Sound has an Existential Presence.

Sadhguru

词语和意义只存在于人的头脑中——而声音拥有一种切实的存在。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210221/

(0)
上一篇 2月 21, 2021 12:45 下午
下一篇 2月 21, 2021 11:23 下午

相关推荐

  • 每日智慧,5月29日

    This is a time to stand up – not just as one nation but as one Humanity.
    现在是时候站起来了——不只是作为一个民族,而是作为整个人类。

    5月 29, 2021
  • 每日智慧,8月28日

    Tomorrow, you must be a little better than you are today. That striving should always be there.
    明天,你必须比今天的你更好一点。这种努力应该一直在那里。

    8月 28, 2021
  • 每日智慧,3月26日

    Your mind is like a fireball. If you harness it, it can become like the sun.
    你的头脑就像一个火球。如果你驾驭好它,它就能变得像太阳一样。

    3月 26, 2021
  • 每日智慧,1月16日(明天是满月日)

    If you maintain exuberance of energy, freshness of mind, and a loving heart, every day will be a new adventure.
    如果你保持充沛的能量、新鲜的头脑和一颗充满爱的心,每一天都将是一场新的冒险。

    1月 16, 2022
  • 每日智慧,12月18日

    If you have a Global identity, your intellect will function for everyone’s wellbeing. You will not act out of individual ambition but out of a larger vision for everything.
    如果你的身份认同是全球性的,你的才智就会为每个人的幸福而运作。你的行动就不会出于个人抱负,而是源于更大的愿景。

    12月 18, 2020
  • 每日智慧,8月4日(今天是断食日)

    To make something a part of yourself, you have to shed a part of yourself.
    让某些东西成为你自己的一部分,你就必须褪去你自己的一部分。

    8月 4, 2021

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部