每日智慧,4月20日

When you are in unfamiliar terrain, it is sensible to take instructions.
当你处在不熟悉的领域时,明智的做法是接受指引。

每日智慧,4月20日

When you are in unfamiliar terrain, it is sensible to take instructions.

Sadhguru

当你处在不熟悉的领域时,明智的做法是接受指引。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20220420/

(4)
上一篇 4月 20, 2022 12:15 上午
下一篇 4月 21, 2022 10:47 上午

相关推荐

  • 每日智慧,5月18日

    Wherever we are, we must do whatever we can. This is the time to show the strength of our humanity.
    无论我们在哪里,我们都必须去做自己能做的一切。这是展示我们人性的力量的时候了。

    5月 18, 2021
  • 每日智慧,3月22日(今天是世界水日)

    Water is not a commodity – it is life-making material. We need to ensure every human being has access to it.
    水不是商品 — 它是构成生命的材料。我们需要确保每个人都能得到它。

    3月 22, 2022
  • 每日智慧,11月1日

    A truly intelligent mind is neither influenced by memory nor deluded by imagination.
    真正聪慧的头脑既不受记忆的影响,也不受想象的迷惑。

    11月 1, 2020
  • 每日智慧,3月15日

    To be in Yoga means to experience the oneness of existence.
    处于瑜伽之中意味着体验到存在的合一。

    3月 15, 2021
  • 每日智慧,2月4日

    What we refer to as Yoga is a technology to make your energies function by choice, not by compulsion or fixed patterns.
    我们所说的瑜伽是一种技术,让你的能量的运作是出自选择,而不是出自强迫性或固定的模式。

    2月 4, 2022
  • 每日智慧,1月13日

    It is time to shed the burdens of the past year and come up fresh and alive.
    是时候卸下过去一年的负担,重新振作起来了。

    每日智慧 1月 13, 2021

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部