每日智慧,7月7日

The highest force in existence is consciousness, and you are that.
存在中最高的力量是意识,而你就是它。

每日智慧,7月7日

The highest force in existence is consciousness, and you are that.

Sadhguru

存在中最高的力量是意识,而你就是它。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210707/

(11)
上一篇 7月 6, 2021 8:18 上午
下一篇 7月 8, 2021 12:12 上午

相关推荐

  • 每日智慧,9月14日

    Someone who really cares dares to do unpopular things if needed.
    一个真正在意的人敢于做不受欢迎的事情,如果那是需要的。

    9月 14, 2022
  • 每日智慧,9月3日

    If we have sufficient trees, we will have sufficient rain, and our rivers will flow.
    如果我们有足够的树木,我们就会有充足的雨水,而我们的河流就会流淌起来。

    9月 3, 2021
  • 每日智慧,2月5日

    If situations do not decide who you are, but you decide how situations should be – that is success.
    如果不是情境决定你是谁,而是你决定情境应该如何——那就是成功。

    2月 5, 2021
  • 每日智慧,3月23日

    Do not worry about your future. Do your present well, and the future will blossom.
    不要担忧你的未来。做好你的现在,未来自会绽放。

    3月 23, 2021
  • 每日智慧,10月18日

    Every aspect of my life is soaked in Devotion. Devotion not for a God above but for all that is around me.
    我生命的所有面向都沉浸在奉爱中。这奉爱不是为了上面的一个神,而是为了我周围的一切。

    10月 18, 2021
  • 每日智慧,4月17日

    If we do not appreciate each other’s problems, there will be no solutions – we will only be fighting each other.
    如果我们不理解他人的问题,就不会有解决办法——我们只会互相争斗。

    4月 17, 2022

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部