每日智慧,6月28日

Life is not a race. It is a phenomenon.
生命不是一场竞赛。它是一种存在的现象。

每日智慧,6月28日

Life is not a race. It is a phenomenon.

Sadhguru

生命不是一场竞赛。它是一种存在的现象。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210628/

(11)
上一篇 6月 28, 2021 12:28 上午
下一篇 6月 28, 2021 11:07 下午

相关推荐

  • 每日智慧,2月28日

    The very core of the cosmos is stillness and peacefulness. If you are touched by it, everything about you will be transformed.
    宇宙的核心是静止与平和。如果你被它触及,关于你的一切都会被转化。

    3月 1, 2021
  • 每日智慧,12月14日

    Lethargy comes from overconsumption of either food or thought.
    嗜睡源于食物或思想的过度消费。

    12月 14, 2021
  • 每日智慧,5月20日

    Silence is a space beyond creation and Creator, beyond life and death. As you practice silence, slowly, you can become silence.
    寂静是一个超越造物和本源、超越生与死的空间。当你练习静默,慢慢地,你可以成为寂静。

    5月 20, 2022
  • 每日智慧,10月29日

    One who does not know ease is naturally in a state of dis-ease.
    一个不懂得自在的人,自然会处于疾病(即不自在)的状态。

    10月 29, 2020
  • 每日智慧,1月18日

    There are many ways to attain mukti or ultimate liberation – through pure energy, awareness, absolute selflessness, or devotion. Devotion is the quickest way.
    有许多方式可以达到mukti或终极的解放 — 通过纯粹的能量、觉知、绝对的无私或奉爱。奉爱是最快速的方式。

    1月 19, 2022
  • 每日智慧,5月10日

    You should not be better or worse than anyone else. You must be the best that you can be – that is all.
    你不应当比任何人更好或更糟。你必须成为你能做到的最好——仅此而已。

    5月 10, 2021

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部