每日智慧,6月20日(明天是断食日)

Being a Father means being a worthy Example.
做父亲意味着做一个可敬的榜样。

每日智慧,6月20日(明天是断食日)

Being a Father means being a worthy Example.

Sadhguru

做父亲意味着做一个可敬的榜样。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210620/

(5)
上一篇 6月 19, 2021 2:07 下午
下一篇 6月 20, 2021 9:40 上午

相关推荐

  • 每日智慧,3月23日

    Whether it is your work, your love, or your life – unless you throw your entire self into it, you will never really know it.
    无论是你的工作、你的爱情还是你的生活——除非你倾尽自己投入其中,不然你永远不会真正了解它。

    3月 23, 2022
  • 每日智慧,10月16日(今天是新月日)

    只有当我们照料好土壤,自然的食物循环才是可持续的。水和生物多样性是肥沃土壤所产生的结果。

    10月 16, 2020
  • 每日智慧,6月4日

    If you want to go beyond your compulsive tendencies, the only way is to become conscious.
    如果你想要超越你的强迫性的倾向,唯一的方法就是变得有意识。

    6月 4, 2021
  • 每日智慧,1月10日

    Do not try to please anyone. If you are truly Joyful and an overflow of Humanity, everyone will be pleased with you.
    不要试图取悦任何人。如果你真正快乐并且人性满溢,每个人和你一起都会愉悦。

    1月 10, 2022
  • 每日智慧,7月15日

    If you do not temper your focus with compassion, you could become a hazard to yourself and everyone around you.
    如果你不以慈悲心来调和你的关注,你就可能成为对你自己和你周围每个人的威胁。

    7月 15, 2021
  • 每日智慧,2月1日

    It is the limited identities of race, religion, and nationality which breed conflict and violence.
    正是对种族、宗教和国籍的局限性的身份认同,滋生了冲突和暴力。

    每日智慧 2月 2, 2021

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部