每日智慧,4月20日

We cannot fix yesterday, but we can create tomorrow.
我们不能修复昨天,但我们能创造明天。

每日智慧,4月20日

We cannot fix yesterday, but we can create tomorrow.

Sadhguru

我们不能修复昨天,但我们能创造明天。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210420/

(2)
上一篇 4月 19, 2021 8:48 上午
下一篇 4月 20, 2021 11:49 下午

相关推荐

  • 每日智慧,12月2日

    Joy comes and goes like breeze. Miseries stick in you like thorns – until you realize it is all your Making.
    快乐来去如微风。痛苦如刺扎入你——直到你意识到这全是你的创造。

    12月 2, 2021
  • 每日智慧,6月22日

    If you take your individuality too seriously, conflict is a natural outcome.
    如果你把自己的个性看得太重,冲突就是自然的结果。

    6月 22, 2021
  • 每日智慧,7月4日

    Going beyond your limitations is far more important than staying within the limitations of what you like.
    超越你的局限远比待在你的喜好之局限里更重要。

    7月 4, 2021
  • 每日智慧,5月19日

    Before we go to another planet, we must learn to take care of this planet. Otherwise, we will do the same silly things there that we have done here.
    在我们去另一个星球之前,我们必须学会照料这个星球。否则,我们会在那里做我们在这里做过的同样的蠢事。

    5月 19, 2022
  • 每日智慧,3月4日

    Indian culture is all about creating the necessary ambience for a human being’s spiritual growth.
    印度文化全都是关于为人的灵性成长创造必要的氛围。

    3月 4, 2022
  • 每日智慧,10月18日

    Every aspect of my life is soaked in Devotion. Devotion not for a God above but for all that is around me.
    我生命的所有面向都沉浸在奉爱中。这奉爱不是为了上面的一个神,而是为了我周围的一切。

    10月 18, 2021

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部