每日智慧,1月15日

There is no substitute for a conscious, responsible behavior.
没有什么能够替代有意识的、有责任感的行为。

There is no substitute for a conscious, responsible behavior.

Sadhguru

没有什么能够替代有意识的、有责任感的行为。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210115/

(2)
上一篇 1月 16, 2021 12:14 上午
下一篇 1月 16, 2021 7:38 下午

相关推荐

  • 每日智慧,6月12日

    When every activity you perform becomes an offering, then karma cannot bind you.
    当你做出的每一个行动都成为奉献时,karma(业力)就无法束缚你。

    6月 12, 2021
  • 每日智慧,7月25日

    If you make yourself into something truly wonderful, your children will look up and listen to you.
    如果你把自己变成一个真正美好的人,你的孩子会抬起头来听你说话。

    7月 25, 2022
  • 每日智慧,2月5日

    If you live on the surface, you are materialistic. If you touch a deeper core, you are spiritual.
    如果你生活在表面,你是物质性的。如果你触及到一个更深的核心,你便是灵性的。

    2月 5, 2022
  • 每日智慧,7月7日

    All beliefs will crash somewhere. Only reality will sustain itself.
    所有的信念都会在某处崩塌。唯有现实会自我维持下去。

    7月 8, 2022
  • 每日智慧,11月19日

    Time is not money. Time is Life.
    时间不是金钱。时间是生命。

    11月 19, 2020
  • 每日智慧,10月6日

    If your happiness depends upon what is happening outside of you, you will always be a slave to the external situation.
    如果你的幸福取决于在你之外发生的事情,你将永远是外部情形的奴隶。

    10月 6, 2021

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部