每日智慧,3月25日

Do not worry about your future.
Do your present well, and the future will blossom.
不要担忧你的未来。
做好你的现在,未来自会绽放。

每日智慧,3月25日

Do not worry about your future.
Do your present well, and the future will blossom.

sadhguru

不要担忧你的未来。
做好你的现在,未来自会绽放。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20220325/

(4)
上一篇 3月 24, 2022 11:36 下午
下一篇 3月 26, 2022 11:48 下午

相关推荐

  • 每日智慧,1月12日

    Youth is a time of tremendous energy. You should look at the possibilities, not the problems.
    青年是一个蕴含巨大能量的时期。你应当看到可能性,而不是问题。

    每日智慧 1月 12, 2021
  • 每日智慧,5月12日

    The more you are by yourself without being ruled by social compulsions, the more you are enabled to access your original nature.
    你越是不受各种社会强迫性的支配,你就越能接触到你的原初本性。

    5月 12, 2022
  • 每日智慧,7月19日

    If all of us did only what truly matters to every one of us, this world would be a fantastic place.
    如果我们所有人都只做对我们每个人真正重要的事情,这个世界将是一个美妙的地方。

    7月 19, 2022
  • 每日智慧,10月15日

    When you say, ‘My Life is my Karma,’ you are saying, ‘My Life is my Making.’ This is the most dynamic way to exist.
    我的人生是我的Karma”,你就是在说“我的人生由我造就”。这是最有活力的存在方式。

    10月 15, 2023
  • 每日智慧,9月11日

    For the kind of Potential that a Human Being carries, it is a very brief Life.
    相对于一个人所具备的潜能来说,这是非常短暂的一生。

    9月 11, 2023
  • 每日智慧,10月18日

    You cannot address climate change and sustainability without addressing the Soil – Soil is the core of all that is manifest.
    不解决土壤问题,你就无法解决气候变化和可持续性的问题——土壤是一切显现的问题的核心。

    10月 18, 2022

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

分享本页
返回顶部