每日智慧,8月4日(今天是断食日)

To make something a part of yourself, you have to shed a part of yourself.
让某些东西成为你自己的一部分,你就必须褪去你自己的一部分。

每日智慧,8月4日(今天是断食日)

To make something a part of yourself, you have to shed a part of yourself.

Sadhguru

让某些东西成为你自己的一部分,你就必须褪去你自己的一部分。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210804/

(11)
上一篇 3 8 月, 2021 8:38 上午
下一篇 5 8 月, 2021 8:44 上午

相关推荐

  • 每日智慧,6月17日

    If you are not available to grace, no matter how much money you have, you will not live a beautiful life. This is not my curse – this is the way life works.
    如果你不向恩典敞开,无论你多有钱,你都不会活出美丽的人生。这不是我的诅咒——这是生命运作的方式。

    17 6 月, 2022
  • 每日智慧,6月3日

    The more opinions you have, the less you experience and know life.
    你的看法越多,你对生命的体验和了解就越少。

    3 6 月, 2022
  • 每日智慧,12月15日

    The fundamental role of a Guru is not to give teachings and guidance, but to ignite your Energies into a different Possibility.
    古鲁的根本作用不是给予教导和指引, 而是点燃你的能量使其进入一种不同的可能性。

    15 12 月, 2023
  • 每日智慧,6月7日

    Peace and happiness are neither rooted in the marketplace nor the forest, but within.
    和平与幸福的根源不在市场,也不在森林,而是在内在。

    7 6 月, 2021
  • 每日智慧,2月4日

    What we refer to as Yoga is a technology to make your energies function by choice, not by compulsion or fixed patterns.
    我们所说的瑜伽是一种技术,让你的能量的运作是出自选择,而不是出自强迫性或固定的模式。

    4 2 月, 2022
  • 每日智慧,9月15日

    Our idea of human significance has to change. We are just another life form on the planet.
    我们对人类重要性的观念必须改变。我们只是这个星球上的又一种生命形式。

    15 9 月, 2022

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注

分享本页
返回顶部