每日智慧,5月18日

Wherever we are, we must do whatever we can. This is the time to show the strength of our humanity.
无论我们在哪里,我们都必须去做自己能做的一切。这是展示我们人性的力量的时候了。

每日智慧,5月18日

Wherever we are, we must do whatever we can. This is the time to show the strength of our humanity.

Sadhguru

无论我们在哪里,我们都必须去做自己能做的一切。这是展示我们人性的力量的时候了。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210518/

(5)
上一篇 5月 17, 2021 8:34 上午
下一篇 5月 19, 2021 8:31 上午

相关推荐

  • 每日智慧,12月18日

    Why do certain people irritate you? Simply because they are not the way you expect or want them to be.
    为什么有些人会惹恼你?只因为他们不是你期待的或想让他们成为的样子。

    12月 18, 2022
  • 每日智慧,7月29日

    If you dissolve your personality, your presence becomes very powerful – this is the essence of spiritual sadhana.
    如果你消融了你的个性,你的存在就会变得非常强大——这就是灵性练习的本质。

    7月 29, 2022
  • 每日智慧,6月7日

    Peace and happiness are neither rooted in the marketplace nor the forest, but within.
    和平与幸福的根源不在市场,也不在森林,而是在内在。

    6月 7, 2021
  • 每日智慧,1月19日

    The fundamental building blocks in the human system can be transformed very rapidly if one lives in a consecrated space.
    如果一个人生活在圣化的空间里,人类系统中的构造基础就能获得快速转化。

    1月 19, 2023
  • 每日智慧,11月17日

    The most important thing today is to make human beings rise to a sense of inclusiveness beyond gender, race, religion, and nationhood.
    当今最重要的事就是提升人类,达到一种超越性别、种族、宗教和国籍的包容性的意识。

    11月 18, 2020
  • 每日智慧,4月2日

    Human intelligence can be a ladder to the highest possibility, or it can be the most destructive weapon. Whether we make this intelligence flower into consciousness or keep it instinctive like animals will determine where human societies will go.
    人类智慧可以是通向最高可能性的阶梯,也可以是最具破坏性的武器。我们是将这种智慧发展成意识,还是像动物一样停留于本能,将决定人类社会的走向。

    4月 3, 2022

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部