每日智慧,1月4日

Mysticism is not about performing miracles. Mysticism is a profound exploration of the Miracle of life, which is not perceivable by the five senses.
神秘主义不是关于展示奇迹。神秘主义是对生命这个奇迹的深刻探索,这是五官所感知不到的。

Mysticism is not about performing miracles. Mysticism is a profound exploration of the Miracle of life, which is not perceivable by the five senses.

Sadhguru

神秘主义不是关于展示奇迹。神秘主义是对生命这个奇迹的深刻探索,这是五官所感知不到的。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20210104/

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

分享本页
返回顶部