每日智慧,11月18日

Your brain activity, your body chemistry, even your genetic makeup can be changed through the tools of Yoga.
你的大脑活动、你的身体化学、甚至你的基因组成都可以通过瑜伽的工具得到改变。

每日智慧,11月18日

Your brain activity, your body chemistry, even your genetic makeup can be changed through the tools of Yoga.

Sadhguru

你的大脑活动、你的身体化学、甚至你的基因组成都可以通过瑜伽的工具得到改变。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20201118/

(0)
上一篇 11月 18, 2020 4:23 下午
下一篇 11月 18, 2020 7:51 下午

相关推荐

  • 每日智慧,9月5日

    Teaching should not be a profession – it must be a passion. Only then can education move from imposition of facts to exploration of truth.
    教学不应该是一种职业——它必须是一种激情。只有这样,教育才能从强加事实走向探索真理。

    9月 5, 2021
  • 每日智慧,8月5日

    Pleasure is one level of pleasantness, joy is another. Pleasure is beautiful, but it is enslaving. Joy is wonderful; above all it is liberating.
    欢愉是愉悦的一个层次,喜悦是另一个层次。欢愉是美好的,但它是奴役人的。喜悦是美妙的;最重要的是,它是解放人的。

    8月 5, 2022
  • 每日智慧,7月21日

    The world needs you to be pleasant. But the spiritual process is about transcendence, not good behavior.
    世界需要你愉快。但灵性进程是关于超越的,而不是好的行为。

    7月 21, 2022
  • 每日智慧,11月3日(明天是新月日)

    The very way you breathe, sit, stand, eat, walk, work – everything can become Yoga. You can use any process of life to transcend your limitations.
    你呼吸、坐、站、吃、走、工作的方式——一切都可以成为瑜伽。 你可以用生活的任何过程来超越你的局限。

    11月 3, 2021
  • 每日智慧,5月11日(今天是新月日)

    Southern Indian music, dance, and art come from the temples. Devotion is the basis of all these Arts.
    南印度的音乐、舞蹈和美术都来自寺庙。奉爱是所有这些艺术的基础。

    5月 11, 2021
  • 每日智慧,1月15日

    You can use everything that happens in your life as a process of empowerment, or to entangle yourself.
    你可以把你生命中发生的一切都作为一个赋予能力的过程,或是让自己纠缠其中。

    1月 15, 2022

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部