每日智慧,11月5日

Confidence is no substitute for clarity。To be successful,you need clarity,not confidence。
自信不能代替清晰。要想成功,你需要的是清晰,而不是自信。

每日智慧,11月5日

Confidence is no substitute for clarity。To be successful,you need clarity,not confidence。

Sadhguru

自信不能代替清晰。要想成功,你需要的是清晰,而不是自信。

萨古鲁

原文链接:

转载请注明出处:https://www.ishayoga.net/daily_quotes/20201105/

(3)
上一篇 11月 4, 2020 10:02 下午
下一篇 11月 6, 2020 11:42 上午

相关推荐

  • 每日智慧,12月7日

    Whether you say ‘God is everywhere’ or ‘everything is one energy’ – it is the same reality, expressed in different ways.
    无论你说“神无处不在”还是“万物皆是一种能量”——那都是同样的现实,被以不同的方式表达出来。

    12月 7, 2021
  • 每日智慧,6月16日

    You do not have to ‘raise’ children. You have to give them space, love, and support to grow. Every human being is capable of a unique possibility.
    你不需要“抚养”孩子。你需要给他们成长的空间、爱和支持。每个人都有能力成为一个独特的可能性。

    6月 16, 2022
  • 每日智慧,5月18日

    Wherever we are, we must do whatever we can. This is the time to show the strength of our humanity.
    无论我们在哪里,我们都必须去做自己能做的一切。这是展示我们人性的力量的时候了。

    5月 18, 2021
  • 每日智慧,11月18日

    Your brain activity, your body chemistry, even your genetic makeup can be changed through the tools of Yoga.
    你的大脑活动、你的身体化学、甚至你的基因组成都可以通过瑜伽的工具得到改变。

    11月 18, 2020
  • 每日智慧,11月17日

    A Guru is not someone who comforts you. A Guru is someone who makes you willing to destroy all that is limited in you.
    古鲁不是安慰你的人。古鲁是让你愿意摧毁你内在所有局限的人。

    11月 17, 2022
  • 每日智慧,2月1日

    It is the limited identities of race, religion, and nationality which breed conflict and violence.
    正是对种族、宗教和国籍的局限性的身份认同,滋生了冲突和暴力。

    每日智慧 2月 2, 2021

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。

分享本页
返回顶部